Panoráma apartman

Újonnan teljesen felszerelt háromcsillagos ***, színvonalas apartmanunk Horvátországban Vodicén várja nyaralni vágyó igényes vendégeit.

Az apartman új építésű házak között van, nagyon kulturált környezetben, viszont a központi bulizónától elég messze ahhoz, hogy nyugodtan lehessen pihenni. 2+2 főt és egy kisgyermeket tudunk elszállásolni. A hálószobában egy 180×200-as franciaágy található nagyon kényelmes matraccal. A nappaliban a kanapéból is a legnagyobbat és legkényelmesebbet választottuk, amely egy 160×200-as ággyá alakítható, ahol 2 felnőtt kényelmesen elfér. A kisgyermekek részére kiságyat és etetőszéket biztosítunk.

A kis utcákban és a tengerparti sétányon át is be lehet sétálni a belvárosba. Biciklivel minden gyorsan elérhető. ( érdemes hozni, biztosítani nem tudunk) Szinte autót sem kell használni. A belvárosban számos szuvenírbolt ad lehetőséget a helyi különlegességek megvásárlására.
Az apartmanban a hulladékok gyűjtése szelektíven történik. Kérjük ezt vegyék figyelembe. Az apartmanház előtt a kukákon lévő feliratok jelzik, hogy melyik kukába milyen fajta hulladékot helyezzünk. Megköszönjük, ha ezzel a kis kérés teljesítésével is hozzájárulnak környezetünk védelméhez.

Egy szoba,nappali, konyha étkezővel, fürdőszoba WC-vel, valamint egy terasz, ami csodálatos kilátást nyújt a tengerre. Ha a nappali ablakából nézünk ki, onnan is messze látjuk a vitorlásokat, yachtokat a tengeren. A teraszról látható Tribunj dombja a kápolnával, amely a naplementében gyönyörű. Az apartman nem dohányzó, kisállatot nem tudunk fogadni, kérjük ezt vegyék figyelembe.

350 m-re, 5 perc sétára van a kékzászlós, ismert Plava plaza aprókavicsos sekély strandtól, de nagyon közel van a homokos strand is, a búvárkodás szerelmesei szintén megtalálják a mélyebb, sziklás részt, az sincs messze.

Elérhetőségeink

Zsohárné Bukovszky Rita | Tel.: +36 20 215 7227 | E-mail: apartman@vodicerita.hu