Hasznos információk

Az apartmant 14 órától lehet elfoglalni.
Az apartmanhoz 1 autó parkolása biztosított közvetlenül az apartmanház előtt.

Érdemes hozni

Ágynemű huzatot, (ágyneműt biztosítunk) lepedőt, törölközőt, konyharuhát, mosogatószert,szemetes zsákot, ruhacsipeszt a fregolihoz

Tengeri cipőt, vagy papucsot a kavicsos tengerrész miatt. (homokos partnál nem szükséges)

Uniós biztosítási kártyát (Magyarországon ingyenesen kiállítják a Társadalombiztosítónál, így ezzel ingyenes Horvátországban az orvosi ellátás.)

Naptejet, kalapot az erős napsugárzás miatt

Megkérjük kedves vendégeinket, hogy minden esetben használjanak ágynemű huzatot és lepedőt , hogy a következő vendégek is komfortosan érezzék magukat.

Horvátországban a fizetőeszköz a horvát Kuna, érdemes váltani, de vannak helyek, ahol Euróval is lehet fizetni.

Bevásárló hely nagyon sok van Lidl, Plodine, Tommy market jó árban, de a sarki Ultra nevű kisboltban is nagyon jó akciók vannak.
Ásványvizet érdemes vinni, mert drága, a többi élelmiszer kb. 10 %-kal drágább alap áron, akciósan viszont szinte ugyanannyi, mint Magyarországon.
Halat, zöldséget, gyümölcsöt a vodicei halpiacon lehet venni, de a szomszédos Tribunjben közvetlenül a halászhajóról lehet vásárolni. Fantasztikus élmény, érdemes kipróbálni.
Az apartmanban a hulladékok gyűjtése szelektíven történik. Kérjük ezt vegyék figyelembe. Az apartmanház előtt a kukákon lévő feliratok jelzik, hogy melyik kukába milyen fajta hulladékot helyezzünk. Megköszönjük, ha ezzel a kis kérés teljesítésével is hozzájárulnak környezetünk védelméhez. 🙂